lv ru
+371 28 866 707
mafia@cosanostra.lv

Labdarības spēles mafijā.

3641 10 June 2019
Dārgie spēlētāji!
Elitārais klubs CosaNostra.lv aicina Jūs piedalīties labdarības mafijas turnīrā, ar mērķi glābt cilvēkam dzīvību.
Jelizaveta ir 15 gadus veca pusaudze. Meitene jau kopš bērnības slimo ar bērnu cerebrālo trieku. Meitenei ir kustību traucējumi kreisajā rokā un kājā. Jeļizaveta ir ļoti aktīva dzīvespriecīga un mērķtiecīga meitene. Tas palīdz viņai cīnīties ar savu slimību un palikt optimistiskai. Vismīļākie priekšmeti skolā ir matemātika un sports. Liza grib uzvarēt arī savu slimību, un tuvinieki cenšas atbalstīt meitu un izmanto visas iespējas, lai nodrošinātu nepieciešamo ārstniecību.
Jeļizavetai veselības stāvoklis ar katru gadu uzlabojas, jo regulāri tiek izmantotas Latvijā pieejamās rehabilitācijas metodes: meitene regulāri apmeklē baseinu, osteopātu, saņem masāžas un vingrošanas kursus, rehabilitāciju NRC ”Vaivari”.
Meitenes vecāki pārliecināti, ka vislabākā un visefektīvākā ārstēšana ir ārstēšana savā zemē – Latvijā. Jelizavetas ģimene pateicas par sapratni, sniegto palīdzību un cer uz ziedotāju atsaucību.
Ģimene vēršas ar lūgumu palīdzēt rehabilitācijas kursa apmaksai sanatorijā „Belorusija”. Vienam rehabilitācijas kursam kopā ar pavadoni nepieciešami 1524 eiro.
Uzzinot par Jelizavetu, mūsu klubs nolēma iesaistīties, un mēs piedāvājam piedalīties spēlēs, kurās visi iegūtie līdzekļi tiks novirzīti meitenes normālas dzīvības glābšanai. Mēs nevaram palīdzēt ikvienam, bet vismaz vienam cilvēkam –noteikti!

Tātad spēle ir mafija.
Mēs piedāvājam Jums unikālu turnīru, kas sastāvēs no četrām spēlēm. Lai noteiktu uzvarētāju katrā spēlē, par tiesnešiem tiks uzaicinātas 2 meitenes no sporta mafijas kluba. Trešais turnīra tiesnesis būs Sergejs Černikovs.
Šoreiz turnīrā lielākās balvas Rīgas mafijas vēsturē:
- pirmā vieta - viena no Rīgas mākslinieces Polinas Hansas gleznām. Polina ir veiksmīga mākslinice, kuras mākslas darbu cena Eiropā svārstās no EUR 1000 līdz EUR 3500. Pati māksliniece izvēlēsies kādu īpašu mākslas darbu balvai;
- otrā vieta – balva no kompānijas SIRANO- divas biļetes uz izrādi „TUVI CILVĒKI”, kas notiks šogad, 29. Augustā, Kongresu namā (galvenās lomas atveidos neatkārtojamie Maskavas aktieri Ludmila Artemjeva un Nikolajs Dobriņins). Pēdējo triju gadu laikā šī izrāde ir tikusi izrādīta vairāk nekā 300 reizes, dažādās Eiropas valstīs!
Jūsu ziedojumiem Angelinas ārstēšanai turnīra laikā  tiks uzstādīta īpaša, caurspīdīga urna no ziedot.lv;
Dalības maksa turnīrā katram spēlētājam tiek noteikta sākot no EUR 10, taču meitenes dzīvība nav izsakāma skaitļos. Klubs aicina visus Rīgas spēlētājus piedalīties šajā labdarības turnīrā !!!